Logo.png

  "Inczédy Anna vagyok. 15 éve járom az önismereti utamat, melynek köszönhetően egyre jobban és jobban érzem magam. Hiszem, hogy ez egy olyan út, amelynek soha nem lehet a végére érni, de ez az egyetlen módja, hogy megtanuljuk élvezni azt az utazást, amit életnek nevezünk. Szeretnék azzal, amit tapasztaltam és tanultam, hozzájárulni a Ti utatok élvezetesebbé és boldogabbá tételében. Megosztani mindazokkal, akik szeretnék  az önismeret és önfejlesztés útját járni.  Abban hiszek, hogy az életünk minőségének alakulása a saját kezünkben van. S tudom, hogy mindenre vannak...

...megOldások

önMagunkban."

Yoga Class

Nézd meg Bruce H. Lipton, nemzetközileg elismert epigenetikus rövid videóját a tudatalattinkban lévő programok erejéről!

   Az életünket 95%-ban a tudatalattinkban lévő programok irányítják, s csak 5%-ban a tudatos agyunk. A tudatalattinkban található mindaz, amit magzati és gyermekkorban magunkba szívtunk és elraktároztunk a világról: mi jelent veszélyt, mi ad biztonságot, milyen helyzetekben milyen reakció szolgál minket. Itt találhatóak azok a hiedelemrendszerek, amiket a szüleinktől, őseinktől átvettünk, hogy hogyan látjuk a világot, milyen minták szerint kapcsolódunk pénzhez, szerelemhez, veszteséghez, sikerhez. 

  A rendszerünkben továbbá ott rejtőznek az elfojtott, meg nem élt érzéseink, traumáink. Minden, amit elnyomunk, megtagadunk, energiablokként megjelenik minden rétegünkben, a lelkünkben és a testünkben egyaránt. Minél jobban tagadjuk és elfojtjuk ezeket a kiáramolni szándékozó energiákat, annál nagyobb diszharmónia jelenik meg az életünkben. Először csak kellemetlen helyzetek, aztán kudarcok, végül pedig akár fizikai betegségek formájában. 

   Ha szeretnél többet tudni a tudatalatti működéséről és az általam használt módszerekről, nézz körül a Módszerek (Légzés és Hétkapu) és az Elmélet szekciókban! 

   A megfelelő technikák segítségével hozzáférünk mindazon információkhoz és érzésekhez, amelyek 95%-ban befolyásolják az életünket, és mi magunk tudatosan nem is tudtunk eddig róluk, ezáltal esélyünk se volt eddig változtatni rajtuk. Így viszont, hogy hozzáférünk a programokhoz és változtatni is tudunk akár rajtuk, egy csapásra kitárul a lehetőségek tárháza! Lehetségessé válik rengeteg dolog, amiről eddig nem is mertél álmodni! De a legfontosabb, hogy elérheted végre a belső elégedettséget.

...mert a megOldások önMagunkban vannak.

Kövess a Facebook-on a legfrissebb írásaimért és programjaimért!

Közelgő események

2021. november
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12